Components Inside of Mobile Phone

REPARATIE

 

1 UUR SERVICE

Voor deskundig advies, of om een reparatie aan te bieden, heeft u bij ons geen afspraak nodig. Wanneer u bij ons in de winkel komt met schade aan uw toestel/tablet, kijken wij samen naar wat het beste, en voor u het voordeligste is. Een reparatie is in de meeste gevallen binnen 1 uur gedaan. U kunt bij ons in de winkel een kopje koffie of iets fris drinken terwijl wij uw toestel/tablet repareren. Mocht u geen tijd hebben of geen vervoer? Niet getreurd! Maak een afspraak en wij kunnen het toestel bij U thuis ophalen tegen een kleine vergoeding. Uw toestel/tablet word dan meegenomen naar de winkel en vakkundig gerepareerd.

GOOGLE ACCOUNT VERGETEN

het komt weleens voor dat je een email of wachtwoord vergeet. dit kan nadelige gevolgen hebben als je een toestel naar fabrieksinstellingen terugzet. je moet in de meeste gevallen het laatst gebruikte google account invullen. als je dit niet weet, kun je niet meer in het toestel komen. mocht dit bij u gebeurd zijn, dan kunnen we u in de meeste gevallen helpen. kom langs in de winkel en we zullen ons best doen om de beveiliging eraf te krijgen.

GEGEVENS OVERZETTEN

heeft u een nieuw toestel gekocht, en weet u niet hoe u de gegevens over moet zetten. kom dan langs in de winkel. het is in de meeste gevallen niet mogelijk om van 2 verschillende merken toestellen de gegevens over te zetten. maar hier kunnen we altijd een alternatief voor vinden. ook als u een defect toestel heeft, kunnen we proberen de gegevens eraf te halen, en over te zetten naar een ander toestel.

WATERSCHADE

Telefoon met waterschade? Wacht niet te lang! Breng het toestel langs en wij kunnen het toestel in de meeste gevallen herstellen. Hoe langer U wacht, hoe kleiner de kans is dat wij het toestel kunnen herstellen. Voor een waterschade reparatie, waarbij geen onderdelen vervangen hoeven te worden, vragen wij €45,-. Mocht het toestel helaas niet te maken zijn, betaald U €15,- aan onderzoekskosten.

0412 484 642

Galerij 7, 5341 CL Oss, Netherlands

©2020 door R-Telecom. Alle rechten voorbehouden